Nejste přihlášen/a.
chtěl bych dát do auta nějaký alarm, ať při nějakém vniknutí do auta je slyšet, že někdo do auta vlezl neoprávněně.
Nejlépe bych si to udělal i sám
Poraďte nějaké finančně dostupné a jednoduché zařízení, které zvýší klid mého spánku a nebo v mé nepřítomnosti bude auto více chráněno
No je to na tvojí úvaze. Čím dražší auto, tím dražší a lepší autoalarm. Od levného nečekejte zázraky. Na trhu jich spousty, od těch levných, až po ty drahé a dobré. Já mám v autě Athose CA-1803 od Jablotronu, ale není to nejlevnější. Zase ale ten komfort stojí za to. Mě ano. Ale jak říkám, je to jen o ceně chráněného auta.
Hezký, miniaturní, ale má to jednu podstatnou nevýhodu, a to je napájení. Buď je to v zásuvce, pak to zloděj dokáže velmi rychle zlikvidovat. Nebudu radši psát jak. Anebo je to někde skrytý, a pak tomu nevydrží delší dobu vnitřní baterka. Podle mě je to dobrý tak na cesty, když potřebuju jít někde na úřad nebo na oběd apod.
Pokud jsi schopen a ochoten si udělat alarm sám, tk není problém. Dobré zkušenosti mám s výrobou ze starého mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.