Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na dobrý telefon

Od: ondreej odpovědí: 8 změna:

Zdravím, před Vánocemi jsou všemožné slevy a tak jsem se rozhodl obnovit svůj model. Chtěl bych mobil z řady smart phone, chcete-li chytrý telefon. Moje přibližné požadavky jsou: Dotykový, větší než běžný m., qwerty klávesnice (je výhodou, být nemusí), podpora wifi, konektor s jackem 3.5, dobrý fotoaparát (kolem 5Mpx i větší, blesk...), možnost paměťové karty, GPS, podpora 3G sítě, bluetooh - samozřejmě :,D, OP- bych chtěl Android. Cena kolem 7000 možná i více. No nejsem moc náročný... Takže nějaké tipy? Předem moc děkuji za odpovědi :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

doporučuji HTC Desire Z :)

1jara*

Taky jsem pro HTC Desire. Hlavně nic od Nokie, příznivci těchto telefónů jistě prominou.*hi*

tesla

Měl jsem 3/4 roku nějakou dotykovou Nokii... nyní, týden iPhone a k Nokii bych se už nikdy nevrátil. Dnes už Nokia neznamená kvalitní telefon.

mark16165

mate pravdu, iphone je lepsi uzivatelska zkusenost, ale android je zcela srovnatelny s iphonem a levnejsi ... osobne bych sel radeji do nabuseneho androida za 9 tisic nez do iphonu viz http://goo.gl/17qr

mark156651

Doporučuji GOOGLE NEXUS S, nebo jakýkoliv jiný ANDROID telefon - ty nejlepší najdete zde http://goo.gl/17qr jsou tam i stovky uživatelských mini recenzí ke každému modelu...

tesla
hodnocení

0x

Za 11 tisíc seženeš iPhone 4 16 GB černej nebo bílej, úplně novej, zabalenej se zárukou u Vodafone... starej pár dnů... více info na mailu. Androida bych nikdy nechtěl...

mark165165

za 11 tisic? predrazene ... android telefon daleko kvalitnejsi sezene uz pod 10, vyhazovat tolik penez za iphone je nesmysl. Kdyz chcete mit to nejlepsi jdete do Samsung Galaxy S II za asi 10 tisic ... to je patrne nejlepsi telefon v galaxii k dnesnimu dni ...

hodnocení

0x

Tak na tvé požadavky sendne iphone 4 momentálně po uvedení ip4S jsou ceny naprosto úžasné a co se týče androidu je to děs..

Po zkušenosti kdy se po 1sec. vyzvánění objevila hláška aplikace telefon neodpovídá je třeba ji ukončit..stalo se to 2x a android šel na aukro... chudák kupec.. ale psal mi koupil s dobrou cenou...

Navíc s koupí iphone získáš přístup k milionům aplikací a her zadarmo i za prašule bez virů, a jiných bugů kterými android stále trpí..hlavně ty trojské app.. a nakonec fotky z ip4 patří momentálně u mobilů k nejkvalitnějším.. viz fliskr a spol..

Doporučím vyzkoušet SW a HW klávesnici.. na SW nelze psát pravda poslepu ale jinak je to nebe a dudy..tedy aspon u mě...

A co se pamětovky týče u androidu dle verze ti je bud k něčemu anebo k ničemu.. často není nejde dát to či ono...

A nyní android fanatici .. umlatte mě.. ale po shlédnutí ubohého android store se může jít google zakopat...

doplněno 13.10.11 18:00:

Nakonec koupě androdů znamená i konec aktualizací což je u iphonu úžásná vlastnost... i velmi starý iphone 3GS dostal nyní update systému.. a to je na trhu dobré tři roky.. to je věc která ti z androidem nehrozí...

A pokud jej budeš opravdu moc chtít tak si kup ten NEXUS co vydává přímo google na něj jako jediného se nějakých aktualizací dočkáš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]