Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před Vánocemi jsou všemožné slevy a tak jsem se rozhodl obnovit svůj model. Chtěl bych mobil z řady smart phone, chcete-li chytrý telefon. Moje přibližné požadavky jsou: Dotykový, větší než běžný m., qwerty klávesnice (je výhodou, být nemusí), podpora wifi, konektor s jackem 3.5, dobrý fotoaparát (kolem 5Mpx i větší, blesk...), možnost paměťové karty, GPS, podpora 3G sítě, bluetooh - samozřejmě :,D, OP- bych chtěl Android. Cena kolem 7000 možná i více. No nejsem moc náročný... Takže nějaké tipy? Předem moc děkuji za odpovědi
Měl jsem 3/4 roku nějakou dotykovou Nokii... nyní, týden iPhone a k Nokii bych se už nikdy nevrátil. Dnes už Nokia neznamená kvalitní telefon.
mate pravdu, iphone je lepsi uzivatelska zkusenost, ale android je zcela srovnatelny s iphonem a levnejsi ... osobne bych sel radeji do nabuseneho androida za 9 tisic nez do iphonu viz http://goo.gl/17qr
Doporučuji GOOGLE NEXUS S, nebo jakýkoliv jiný ANDROID telefon - ty nejlepší najdete zde http://goo.gl/17qr jsou tam i stovky uživatelských mini recenzí ke každému modelu...
Za 11 tisíc seženeš iPhone 4 16 GB černej nebo bílej, úplně novej, zabalenej se zárukou u Vodafone... starej pár dnů... více info na mailu. Androida bych nikdy nechtěl...
Tak na tvé požadavky sendne iphone 4 momentálně po uvedení ip4S jsou ceny naprosto úžasné a co se týče androidu je to děs..
Po zkušenosti kdy se po 1sec. vyzvánění objevila hláška aplikace telefon neodpovídá je třeba ji ukončit..stalo se to 2x a android šel na aukro... chudák kupec.. ale psal mi koupil s dobrou cenou...
Navíc s koupí iphone získáš přístup k milionům aplikací a her zadarmo i za prašule bez virů, a jiných bugů kterými android stále trpí..hlavně ty trojské app.. a nakonec fotky z ip4 patří momentálně u mobilů k nejkvalitnějším.. viz fliskr a spol..
Doporučím vyzkoušet SW a HW klávesnici.. na SW nelze psát pravda poslepu ale jinak je to nebe a dudy..tedy aspon u mě...
A co se pamětovky týče u androidu dle verze ti je bud k něčemu anebo k ničemu.. často není nejde dát to či ono...
A nyní android fanatici .. umlatte mě.. ale po shlédnutí ubohého android store se může jít google zakopat...
doplněno 13.10.11 18:00:Nakonec koupě androdů znamená i konec aktualizací což je u iphonu úžásná vlastnost... i velmi starý iphone 3GS dostal nyní update systému.. a to je na trhu dobré tři roky.. to je věc která ti z androidem nehrozí...
A pokud jej budeš opravdu moc chtít tak si kup ten NEXUS co vydává přímo google na něj jako jediného se nějakých aktualizací dočkáš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.