Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil s jednou a dvěma SIM kartami

Od: delta® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den! Mohli by jste mi poradit, jaký je rozdíl mezi mobilem s jednou a dvěmi SIM kartami? Co bych získala tím, kdybych si pořídila ten na 2 SIMky? Jaké to má výhody? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Má to výhody že můžete přijímat a odesílat/vytáčet SMS/hovory ze dvou čísel/operátorů aniž byste SIMku musela ručně měnit. Jen vyberete ze které se to odešle. Třeba máte soukromou a služební SIMku a můžete je mít v jednom mobilu, a jen vždycky zvolíte ze které zrovna budete volat ;)

des*

Pokud máte dva operátory,tak dvousimkový telefon ušetří náklady na druhý,takže sebu taháte jen jeden.

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Já mobil na 2 simky mám. 1. je T-mobilácká, kde si voláme s rodinou úplně zadarmo. 2. je vodafoňácká, ze které volám přítelovi. Obě jsou aktivní, tzn., že můžu přijímat hovory a je jedno, ze které simky. Pokud chci volat, musím si rozhodnout, ze které simkarty budu volat.

Jinak je to jako úplně normální telefon. :)

doplněno 12.10.11 19:45:

Jinak mám dotykáč Samsung Star II Duos, k tomu jsem koupila paměťovku na hudbu a zatím to funguje bezvadně.

solenza*

Zadarmo si voláte s rodinou? Co máte na tarif? Nechtěla jste napsat za paušál? Pokud ne takový tarif by se mi taky hodil. :)

doplněno 13.10.11 20:19:

Děkuju za reakce na můj dotaz. Já mám tarif kamarádi od Vodafonu za 157 Kč po všech slevách ale vč. DPH. Na jedno číslo tedy volám za paušál. Asi si zkusím ještě vyjednat nějakou slevu. *palec*

cocinkamichalka*

Solenzo, je to podniková síť od mamky z podniku. Stačí mít i ten nejlevnější paušál (tuším za 37 Kč) a se všemi v tom podniku (i rodinní příslušníci) voláte zadarmo. :)

stirecek*

Solenzo máme v rodině pět karet od vodafonu a na každé je 40minut v síti za paušál 12Kč. Jenže tenhle tarif už nekoupíš, leda kartu koupit od někoho a udělat přepis. Já to stihl ještě tak tak a lituju, že jsem jich nevzal víc. Pak se s něma kšeftovalo tisíc a víc káčé za kus...

hodnocení

0x

Mám tetefon na dvě karty. Jedna je služební a druhá je soukromá. Fungují nezávisle na sobě. Sice to není žádný klenot, ale již jsem zaznamenal, že i značkové firmy se začínají tímto zabývat. Až bude něco slušnějšího na trhu tak si pořídím dual zas.

hodnocení

Děkuji vám všem za odpovědi! *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]