Nejste přihlášen/a.
Má to výhody že můžete přijímat a odesílat/vytáčet SMS/hovory ze dvou čísel/operátorů aniž byste SIMku musela ručně měnit. Jen vyberete ze které se to odešle. Třeba máte soukromou a služební SIMku a můžete je mít v jednom mobilu, a jen vždycky zvolíte ze které zrovna budete volat
Já mobil na 2 simky mám. 1. je T-mobilácká, kde si voláme s rodinou úplně zadarmo. 2. je vodafoňácká, ze které volám přítelovi. Obě jsou aktivní, tzn., že můžu přijímat hovory a je jedno, ze které simky. Pokud chci volat, musím si rozhodnout, ze které simkarty budu volat.
Jinak je to jako úplně normální telefon.
Jinak mám dotykáč Samsung Star II Duos, k tomu jsem koupila paměťovku na hudbu a zatím to funguje bezvadně.
Zadarmo si voláte s rodinou? Co máte na tarif? Nechtěla jste napsat za paušál? Pokud ne takový tarif by se mi taky hodil.
Děkuju za reakce na můj dotaz. Já mám tarif kamarádi od Vodafonu za 157 Kč po všech slevách ale vč. DPH. Na jedno číslo tedy volám za paušál. Asi si zkusím ještě vyjednat nějakou slevu.
Solenzo, je to podniková síť od mamky z podniku. Stačí mít i ten nejlevnější paušál (tuším za 37 Kč) a se všemi v tom podniku (i rodinní příslušníci) voláte zadarmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.