Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei Ascend G300 - Hry a aktualizace na ICS

Od: filipek6585 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.
V první řadě bych se chtěl zeptat, jestli někdo neznáte nějakou mmorpg hru na tento mobil. Něco ve stylu Order a Chaos, který mi bohužel nejede.. Kromě Pocket Legends. Hlavně, aby to mělo takovou tu '3D' grafiku.
Ještě bych se chtěl zeptat na podobnou rpg hru, taky ve '3D'
Děkuju za rady :)
Ještě bych tu chtěl napsat pár plusů a mínusů k aktualizaci na Ics.
Větší výdrž baterie
Pro mě hezčí prostředí
Podpora Chrome, který na 2.3 nešel
Víc podporovaných aplikací na Play
- Menší dosah na wifi
- Pomalejší
- Pomalé a zasekané načítání stránek
- Sekají se některé hry, které na 2.3 šli plynule
- Celkově je to nějaké zasekané
- Výrazný úbytek RAM

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x

Stáhni si novou aktual B952 přes OTA. Prý to je hbitější. Já mám stále GB. Hry nehraju, neporadím.

filipek6585
hodnocení

Já už tu aktualizaci mám :) Už hooodně dlouho

stirecek*
Ta aktualizace vyšla před 4dny, to je hoooodne dlouho? :)
doplněno 22.01.13 17:37: Vlastně se dívám,ze jsem ti to toho 18.1psal
juvla*

a ta aktualizace neprovede změny aplikací? doufám že se nic nezmění. mám dotykový tel. teprve týden.

stirecek*
U každé aktualizace jsou podrobnosti, kde je napsané, jestli se změní nebo ne. Přechod z GB na ICS všechno vymaže, je nutné udělat zálohu, proto tesnf předtím nez vydali verzi 937, posílali program na zalohovani systému. Jestli verze 952vyzaduje zálohu, vyzve sam k zalohovani. Ja mam stále verzi GB 2.3.6., ta ics ještě neni dobře odladena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]