Nejste přihlášen/a.
Mám si koupit mobil sony ericsson xperia x10 mini pro...? Je dobrý? Máte zkošenosti?
Je docela rychlý, na klávesnici se píše dobře, jen má nízké rozlišení displaye - 240x320. Já mu nemám co vytknout
+1 , souhlasím ... velikost displeje je jediný nedostatek, ale díky tomu je telefon příjemně kompaktní a není to gigantická cihla jako dražší dotykáče.
Existuje pro něj obrovské množství aplikací které můžete stahnout z market.android.com/...
Model X10 mini však už má svého nástupce, ten je sice dražší ale také lepší, jmenuje se prostě jen mini pro (bez toho x10) a vypadá takto mobilni-telefony.heureka./... je špičkově vybavený a velmi rychlý, má při zachování velikosti i výrazně vyšší rozlišení displeje
///////////
nový model který nahrazuje starý x10 mini pro je zde mobilni-telefony.heureka./...
Každopádně bych doporučila už jít do nového modelu. Já jsem si ho už koupila a jsem s ním moc spokojená. Má větší displej, je rychlejší, lépe vybavený, a také aktualizace na něj budou přicházet dále. X10 mini si kupovat podle mě ani nemá cenu. Hlvaně když se podíváte na cenu nového modelu, která je celkem nízká oproti jiným telefonům v této kategorii.
tá nízka cena znamená koľko? :D napíšeš nám, prosím, aké skúsenosti máš s novým modelom? aké fotky a videá spraví? koľko vydrží batéria? dá sa pohodlne písať na QWERTY klávesnici? sorry, že mám veľa otázok, ale som zvedavá :D
čo som počula, nebude drahší, ako xperia mini, a batéria bude silnejšia ako predtým...to, že aká je qwerty klávesnica, aj mňa to zaujíma...
Nová xperia mini stojí kolem 3500kč, a xperie mini pro asi kolem 5000kč. Rozdíl je ve výsuvné klávesnici, a pro verze má v sobě navíc přední kameru k videorozhovoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.