Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 Optimum Profi Light

Od: tomas9451 odpovědí: 1 změna:

Nechal jsem si převést svou osobní simkartu z dobíjecího kreditu do firemního paušálu Optimum Profi Light, který byl firmou nabídnut jako benefit. Ve smlouvě-dohodě je uvedeno, že pokud budu chtít vystoupit z firemního paušálu tak podám výpověď a do měsíce jsem venku. Prosím o radu jak mám postupovat, když jsem podal výpověď s platností konce měsíce říjen. A rád bych aby má SIMkarta byla převedena na dobíjecí kredit ne na jiný paušál, kontaktní osoba z naší firmy, jenž jedná s operátorem tvrdí, že je možný převod na O2 Neon Basic S, po ukončení smlouvy. Má všechny mé osobní údaje - rodné číslo a číslo OP. A já si nepřeji abych vystoupil z firemního paušálu do jiného paušálu, ale do dobíjecího kreditu. Jak tomu zabránit? Smlouva-dohoda kterou mám uzavřenou se zaměstnavatelem neřeší kam se převede SIM při vystoupení z paušálu. Předem díky za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jestli byl tarif u zaměstnavatele dotovaný, tzn. se závazkem. Pokud ano, máte docela smůlu, leda že byste si doplatil smluvní pokutu která by měla být 150,- krát počet zbývajících měsíců. Pokud číslo bylo bez závazku, nevidím důvod, proč nepřejít na dobíjení. Nerad bych vám bral iluze, ale myslím si, že na 90% ale číslo se závazkem bylo a vám nezbyde nic jiného než první možnost. Držím palce, aby to tak nebylo:)

Jára

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]