Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapy nokia

Od: mara21® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám problém z mapama na nokie e51 když zapnu mapy tak to píše čeká na gps ďelá to i venku i ve vnitř ják to mám nastavit aby to jelo dík moc?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestliže se jedná o úplně první pokus zapnout Nokia mapy,je dobré vyjít s telefonem někam na volný prostor,nejlépe ve městě a tam je zapnout.Pro rychlejší připojení je doporučováno zapnout asistovanou GPS (pokud tento telefon disponuje). Bude to stát pár korun ale po naskočení map je možno A-GPS zase vypnout.

Je třeba počkat pár minut,stává se,že mapy naskočí napoprvé až po 5-10-ti minutách.

hodnocení

Teď jsem zjistil že mobil není fubec připojen gps,Jak vy to máte natavení?

Teď jsem našel čas pořádně na to kouknout.

Váš telefon nemá integrovanou GPS,to znamená,že přes bluetoth hledá externí GPS moduly v okolí.

Řešením je tedy buď zapnutí asistované GPS,pokud tuto volbu máte v nastavení telefonu nebo koupě externí GPS antény.

První volba stojí při připojení nějakou kačku,není to ale nijak výrazně moc.Pokud se budete připojovat častěji,už to pocítíte.

Druhá volba vás bude stát jednorázově pár stokorun a pak už vše zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]