Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení továrních dat

Od: enrico* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Mám mobílní telefon Sony Ericsson xperia neo a chci ho vrátit do původního nastavení jak přišel z výroby

na fórech jsem se dočetl že to provedu pomocí obnovení továrních dat (menu>nastavení>ochrana osobních údajů>obnovení továrních dat)

chci se zeptat jestli to bude mít nejaké následky na telefon jestli se může nějakým způsobem poškodit

děkuji předem za odpovedi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

1x

Protože se obnovení dělá zpravidla,když telefon tento úkon potřebuje,nelze mluvit o nějaké škodlivosti.

vosikac*
hodnocení

1x

Souhlas s "des" *palec*

Včera jsem tento úkon prováděl na SE Xperia X8 a LG KP500 a došlo opravdu pouze k vrácení veškerého nastavení do původního stavu.Takže žádné obavy ;)

mark546165651
hodnocení

0x

ne nemuze se poskodit, klidne to udelej ... nezapomen ale ihned po prvnim spusteni otevrit android market nebo gmail a prihlasit se pod svym google uctem ... pokud google ucet nemas tak si ho registruj na adrese www.gmail.com ... pak budes moci instalovat aplikace z marketu do fungl noveho a cisteho zarizeni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]