Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny mobilních telefonů

Od: moxa* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám dotaz.

Může mi někdo vysvětlit, proč stoupá cena určitých typů mobilních telefonů?

V létě jsem si chtěla koupit mobil, ten co mám je na rozsypání, několik oprav atd. Nakonec jsem se rozhodla s tím krámem ještě nějakou dobu vydržet a počkat, až bude vybraný mobil ještě o něco levnější. Od té doby ale cena dvou vybraných telefonů stoupla asi o 15% a pořád dál stoupá. Všechny ostatní mobily, které jsem si pro zajímavost našla, klesají.

Je to jen moje typická smůla, nebo to má nějaké vysvětlení? Nechápu, proč někdo zdražuje stárnoucí model telefonu *bum*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

2x

To je byznis po cem je poptavka vzdy jde cena nahoru a po cem pes nestekne jde dolu ale ona cena klesne ne hned ale casem urcite.

moxa*
hodnocení

Vidíte, to mně nenapadlo, já jsem ve svém vkusu většinou spíš atypická, asi jsem si náhodou vybrala něco oblíbeného :)

No, ještě počkám, akorát nevím jestli to vydrží můj starý mobil :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]