Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávač mp3 XSite se zbláznil

Od: rea* odpovědí: 5 změna:
dobrý den, chci se zeptat.. koupila jsem si mp3 přehrávač a celou dobu mi jel v pořádku.. teď najednou když přehraju třeba půl minuty písničky někdy i víc ukáže se mi chyba (41) nebo chyba systému... zkoušela jsem vymazat úplně všechno z ní a znova to tam dát..ale bezvýsledně... mp3 mi ale hraje jen když mám čerstvě nabitou baterii..jinak ne.. prosím poraďte!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
A co to je ta chyba 41? Někde v návodu by to mělo být popsáno...
rea*
hodnocení

no v tom je problém .. já ten návod totiž nemám :(

plaky*
hodnocení

0x
to je urcite vyrobok a la Tesco...kamarat ho mal tiez a jemu zase zhasinal...vyjadrim sa asi tak-smejd je smejd...lacna elektronika...to co pises je cista reklamacka...ked ti vratia peniaze..pridas par sto korun a mas znackovu Mp3...ja som sa uz naucil nekupovat neznackove veci,nestoji to za nic,iba su s tym zbytocne problemy
kunicivnesnazich
Ahoj *plac*mam taky MP3 Xsite ale nemam proble jako vy ...jen jsem kdysi vymazal nejake data z MP3 a od té doby my nejde prehrat dlouho nacita ...a nacita ...chtel jsem se zeptat jestly nekdo nema tuhle MP3 V ok s pisnicka ...a jestly by mi nepreposlal ty 2 data co tam jsou ...Hrajou jako Bekstriboys ...atd... JSou 2 moc diky za rychlo odpoved na E-mail kunici@centrum.cz nebo poslete mi to prosim *plac**plac**plac**plac*

lomaks*
hodnocení

0x
Mě tenhle přehrávač chodí zatím bez problémů. Mohlo by pomoct přeinstalovat software, mohl by jít stáhnout z internetu. V menu (systém) přehrávače je pak volba "firmware upgrade".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]