Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citlivější mobil na signál

Od: mil® odpovědí: 4 změna:

Poraďte mi prosím nejcitlivější Nokii pro mou matku. Má 3310 a je už dost za ty roky jetá. Koupil jsem ji Aligátora. Jednak je s ním nespokojená (je zvyklá na Nokii) a druhak, ten telefon je skoro necitlivej*sok* na signál. Matká má v domku špatnej signál.

Dík za typy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dědovi jsme nedávno koupili Nokii 3109 a je sní opravdu spokojený. Nevím jak moc dobře je na tom se signálem, ale nokie bych se nebál. Má velká tlačítka a opravdu dobře čitelný display, navíc písmena se dají zvětšit. Za tu cenu skvělý telefon

mil®
hodnocení

Dík za typ, ale tam je ten chromovej rámeček a ten se jí asi bude špatně mačkat, ánžto mně taky.

raadek*
hodnocení

0x
3310 jen tak lehce nenahradíte. :)
mil®
hodnocení

No jo, asi ne. Taky jsem ho měl dlouho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]