Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony ericson Xpreria X10 mini- Android 2.2

Od: aadada odpovědí: 2 změna:

Ahoj,
android mobily jsou lepší a lepší, a já jsem si koupil x10 mini, která má oficiální update na andoid 2.1,
teď jsem na svet androida četl že je nějaká věc (moc tomu nerozumim) která vám dá do teto xperie android 2.2 Froyo, nebo i 2.3,
kde jsou soubory ke stažení vám, jen nevím, jak to do té xperie nainstalovat, poradíte mi někdo?
A ještě mam dotazy :když tam dám 2.2+, můžu tam potom vrátit android 2.1?
Mám v PC aplikaci od ericssonu, ve které si můžu přehrát sistém. A nepříjdu náhodou o záruku, mobil jsem koupil u vodafonu, pozná někdo, že tam byla 2.2?
Snad jsem vás nepopletl, Díky moc za odpověď Tom

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
pokud je k telefonu dodavana aplikace, ktera upgrade systemu umoznuje, muzes ji bez obav ze ztraty zaruky pouzit. Neoficialni cestou tam mnohdy muzes dostat i jine verze.

cristine*
hodnocení

0x
Ahoj , ja mám SE X10i . Když si chceš nainstalovat nový software , tak v té aplikaci co máš na pc dáš - vyhledat aktualizace a pokud už je dostupná pro tvůj mobil tak se tě zeptá jestli ho chceš nainstalovat . Počítej že všechny nezálohované věci se ti vymažou a zůstanou tam jen ty , které tam byli když sis mobil kupoval .. Když nainstaluješ nový software tak uz to samozřejmě vrátit nejde na ten starý ale určitě si ho aktulizuj! O záruku pokud si aktualizuješ software přes tuto aplikace určitě nepřideš .. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]