Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych si přes můj počítač s bluetooth připojit K750i aby mi šel internet v mobilu třeba přes operu zadarmo. Nevíte někdo návod? Nepište mi tady že je s tím spousty problému atd. Já bych chtěl návod jak to prostě připojit a propojit - klidně i přes kabel. Prosím. Díky
Přes Bluetooth i kabel mi intenet chodil na K750i úplně beproblémově jak na PDA tak na notebooku. Obojí nastaveno ručně...
No nejjednoduší je to pomocí dodávaného software "Sony Ericcson PC suite" a tam se vybere, propojení kabelem nebo bluetoothem. Telefon musí být nasteven na připojení k internetu dle návodu operátora.
Sony Ericsson
Nebudu ti psát že je s tím spoustu problémů, napíšu ti že neznám nikoho kdo by to na k750 rozchodil.
U mě na G502 to fungovalo přes kabel, ale to protože umí pracovat v režimu "internet pomocí počítače" a je to přece jen o něco novější kousek.
Sony Ericsson
S kabelem by to jít určitě mělo. V nastavení - připojení - USB - síť USB - typ sítě USB nastav "Pomocí počítače"
Připoj mobil k počítači a v ovládací panely - síťová připojení by se ti měla ukázat nová "síťovka", doporučuju si ji přejmenovat třeba na C702 ať je vidět o co jde
Potom tam najdi síťovku přes kterou se připojuješ k internetu, klikni na ni pravým, Vlastnosti, Sdílení, zaškrtnout obě možnosti a jako připojení k domácí síti vyber právě C702.
Pak ti bude chvíli načítat jeho adresu a už by ti měl internet v mobilu jet, rozhodně si ale zruš v mobilu všechny operátorovy datové účty, náhoda je blbec a nemusel by ses doplatit Pokud ti to nepojede napoprvé, zkus mobil odpojit a zase připojit, nastavovat už znovu nic nemusíš. Mě to fungovalo na G502 spolehlivě, teď už bohužel ne, jeho konektor už nějak není ve formě a kabel mi lehce vypadne
Po připojení v mobilu vybrat možnost Režim telefon, nebo tak nějak to tam je, prostě první možnost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.