Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SciPhone- čínský iPhone

Od: shlaighter* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jestli je absolutně legální koupit si SciPhone- je to prakticky čínská kopie iPhonu. A na to existuje ochranná známka. Takže nevím, jestli je legální si tento přístroj koupit*nevi*

SciPhone- čínský iPhone

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nekupuj
hodnocení

0x

Nekupuj, je to šmejd a bude s tím hodně problémů ... Kup si originál ;). Legální - to tedy nevím ale bál bych se aby mi to vůbec fungovalo a po prvním menším pádu bych neměl po telefonu... Já bych opravdu nekupoval...

medwed*

Vubec bych neresil otazku legalnosti to je na vyrobcich aby pokud se jim neco nezdalo legalni podali trestni oznameni a resili to pokud tak neudelaji tobe to muze byt sumak rozdil je akorat v cene sciphone je zhruba 2 az 3 tis a iphone 13 az 16 jasne ze se to neda srovnavat ale za ty prachy se sciphone da...

shlaighter*

No právě, děkuji za odpověď ;)

1jara*

Pokud to máte na normální hovory , běžné nenáročné používání tak ano. Ujistěte se předem, zda je tam nainstalovaná čeština

shlaighter*
hodnocení

0x

A na co potřebuji češtinu? V tomhle směru kompatibilit jsem analfabet *hi*

1jara*

Je to ce píše mobil na displeji setting, message, deposit, cancel,leave a podobné nabídky aby psal česky, vám to třeba nedělá problém, kdo neumí anglicky nebo jinu řeč, má ten telefón na nic.

shlaighter*
hodnocení

Tak to by mi nevadilo, ale čeština by byla příjemná*slunce* Ale děkuji za odpovědi, už mám tak nějak jasno ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]