Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volné minuty vs volání do zahraničí

Od: mati* odpovědí: 11 změna:

Mam volne minuty, volam do zahranici, platim navic?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vy platíte stejně jako byste volal do čech. Ten v zahraničí ale pravděpodobně platí něco málo i za přijatý hovor.

jarahosek*
hodnocení

1x

Je to jednoduché. Pokud voláte z čech na český telefon v zahraničí, vy voláte jako v čechách a ten "venku" platí příchozí hovor. Pokud voláte do zahraničí na zahraniční číslo, platíte vše vy a více než v čechách. Tzn. např. po EU budete platit 10,- za minutu ale když budete volat na Kajmanské ostrovy tak třeba 50,- za minutu:) Pro úplnost dodávám, že když vám bude volat někdo z českého čísla ze zahraničí do čech, tak vy samozřejmě neplatíte nic...

Nesouhlasím.Mám od Viphone rovnou v počítači vypis hovorů a vše je tak jak uvádí cenik volání.Viphone pracuje na stejném principu jako SKYPE akorát s tim rozdílem,že kredit si kupuji přímo u operátora v Čechách a né jako u SKYPU posílat penize ke koupi kreditu do zahraniči..A opakuji se se velmi spokojen se službami Viphone. Mezi učastníky Viphone je volání zdarma byť by byl uživatel Viphonu na druhém konci světa.Maraton

jarahosek*

Ale já nereagoval na váš příspěvek. Já jen odpověděl tazateli na jeho otázku... To co vy popisujete neznám a proto to neřeším...

hankauk*
hodnocení

0x

Jde to, ale ověřte si u svého operátora, jestli to tak má a ev. kolik volných minut je na volání do zahraničí k dispozici.

hodnocení

0x

to co píše mikihans platí pouze když voláte do zahraničí držiteli mobilu českého operátora, který má roaming, jinak volání do zahraničí, na číslo zahraničního operátora je samozřejmě dražší, ale přesněji to zjistíte u svého operátora...

Ano, je to tak! tenkrát mi vysvětlili laicky, že k hranicím platím já, od hranic příjemce. Když Vám volá někdo ze zahraničí přes tamního operátora, Vy neplatíte nic, ale když budete volat Vy jemu, platíte Vy a to jako "mourovatej". Bacha na to. S.

buss
hodnocení

0x

Jak který operátor, čtěte podmínky. Ani ho neuvádíte.

mati*
hodnocení

Jedná se o T-Mobile.

Mati, tenkrát jsem byla t-mobilu. Teď jsem přešla k 02. a vlastně už do zahraničí nevolám. Takže já jsem Ti k ničemu. Ale šla bych se zeptat operátora, do kamenného obchodu.

hodnocení

0x

Mohu doporučit volat s programem VIPHONE. Mužu volat do USA za 1 kč za minutu na mobil rovněž za 1kč za minutu.Dále viz ceník Může se volat buď počítače nebo si koupit telefon na Voip volání .A počítač je vypnut telefon se chová jako bych volal z pevné linky. Nemohu si to vynachválit.Měl O2 a ty jsou předražené.DOPORUČUJI Maraton

viphone.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]