Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi prasklý display

Od: lukasb* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
bohužel mám pravděpodobně prasklý disply ve svém mobilu( nokia 6220c ) viz foto.
Mobil je jižbohužel po záruce a v jedné prodejně mobilů(Praha-Anděl) mi řekli, že výměna není problém - 800kč.
Nezmán ceny za display ani práci. Je toto odpovídající cena? Můžu si display vyměnit sám? Popř. Neznáte místo, kde by se platila jen práce? (displaybych si přines )

Děkuji

Lukáš B.

Asi prasklý display

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackbull*
hodnocení

2x

To chce 800,- i s prací? Sežeň diplej nebo ho od něj kup teda podle toho jestli za to bude chtít 800,- nebo 600,- a určitě to zvládneš sám nebo jistě máš kamaráda který by to zvládl pokud by ses na to necítil.

hodnocení

2x

Vymen to sam. Tak to jsem opravil uz par telefonu, nic na tom opravdu neni. Jak se kouam, staci k tomu jen kreditka, nebo treba trsatko na kytaru. Navod zde:

formymobile.co.uk/...

peace of cake :)

mkat*
hodnocení

0x

Pokial maš displey a si trochu zručny tak si ho vymeň sam.Ak si daš pozor tak to nie je až taký problem.

mark165516
hodnocení

0x

displej na tvoji nokii stojí asi 300 korun, výměnu domnívám se, zvládneš hravě sám

kde display kouipit heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]