Nejste přihlášen/a.
Stále mi na telefonu NOKIA N85 bliká psaníčko! Vymazal jsem z paměti ,co se dalo ( přijaté,odeslané,k odeslání,potvrzení o přijetí ) a bliká stále?
takhle radí IT u nás v práci, protože jsou líný zvednout pozadí do kterýho by spíš potřebovali nakopat.![]()
samozřejmě to není mířeno na Tebe
už nikdy nekupovat nokii
a příště se důsledně pří výběru telefonu zaměřit pouze na ty vybavené novějším systémem ANDROID ... ty se ovládají podstatně lépe a takto rozhodně nechybují. Android telefony jsou za 10 tisic ale daji se levnejsi sehnat i za 2000 korun ... viz http://goo.gl/17qr
Je to takova mensi chybicka, nevim ale proc hned doporucovat android.
NOKIA jsou kvalitni telefony. Bez diskuze.
Vymazte zpravy umistene na SIM karte, telefon prestane hlasit plnou pamet zprav.![]()
Tohle vím naprosto přesně. Jsou to sms zprávy na paměti sim karty. Vejde se jich tam jen deset. Neptejte se, jak se tam dostanou, ale jsou tam a to způsobuje ono blikání. Někde přes volůby u zpráv je paměť sim a tam ty zprávy najdete. Já se omlouvám, nemám symbian telefon. Ale hledejte. Je to trošku složitější co si pamatuju to najít ale fakt to tam je a a uvidíte že to pomůže když je vymažete zmizne to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.