Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bliká psaníčko - Nokia

Od: bobo® odpovědí: 11 změna:

*nevi* Stále mi na telefonu NOKIA N85 bliká psaníčko! Vymazal jsem z paměti ,co se dalo ( přijaté,odeslané,k odeslání,potvrzení o přijetí ) a bliká stále?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

0x

Zkus vypnout mobil a zase zapnout *smich*

olaf71*

takhle radí IT u nás v práci, protože jsou líný zvednout pozadí do kterýho by spíš potřebovali nakopat.*smich*

samozřejmě to není mířeno na Tebe

výtka
Upozornění od sys hejkal 04. 10. 2011 13:23:44
nejsem ajťák, také nejsem líný zvednout se ... ale nejen já, ale mnoho dalších postupuje tak, jak naznačil ten výše... resetovat nebo vypnout a zapnout... to je základ...samozřejmě toto je mířeno na tebe, zkus občas promyslet svoje výrazy... děkuji za ostatní, kteří na to upozornili...
hodnocení

Provedeno,ale bliká stále!*nevi*

w1dowmaker*

No jelikož mě toho už moc nenapadá tak jedině v krajním řešení vrátit mobil do továrního nastavení kodem *#7370#

w1dowmaker*
hodnocení

0x

Ještě bych zkusil si od někoho poslat sms na tvé číslo a tebo po otevření smsky by ti to přestalo

mark165651
hodnocení

0x

už nikdy nekupovat nokii :) a příště se důsledně pří výběru telefonu zaměřit pouze na ty vybavené novějším systémem ANDROID ... ty se ovládají podstatně lépe a takto rozhodně nechybují. Android telefony jsou za 10 tisic ale daji se levnejsi sehnat i za 2000 korun ... viz http://goo.gl/17qr

janekdol*

A k androidu připojení na internet, jinak je chytrej jak ta nokie

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je to takova mensi chybicka, nevim ale proc hned doporucovat android.

NOKIA jsou kvalitni telefony. Bez diskuze.

Vymazte zpravy umistene na SIM karte, telefon prestane hlasit plnou pamet zprav.;)

jarahosek*

Promiň, nevšimnul jsem si, že jsi tazateli již naprosto přesně odpověděl a tak jsem horlivě také odpověděl a teď čtu odpovědi, a najdu, že už jsi mu to napsal. No nic, alespoň to má dvakrát. Tobě se omlouvám, nešmíroval jsem tě:) fakt jsem to věděl:-D

mkat*
hodnocení

0x

A nemate v pamäti uloženu neodoslanu spravu?

jarahosek*
hodnocení

0x

Tohle vím naprosto přesně. Jsou to sms zprávy na paměti sim karty. Vejde se jich tam jen deset. Neptejte se, jak se tam dostanou, ale jsou tam a to způsobuje ono blikání. Někde přes volůby u zpráv je paměť sim a tam ty zprávy najdete. Já se omlouvám, nemám symbian telefon. Ale hledejte. Je to trošku složitější co si pamatuju to najít ale fakt to tam je a a uvidíte že to pomůže když je vymažete zmizne to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]