Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
vlastnim pracku LG WD-80150NP a ted se mi stava, ze se behem prani pracka zasekne a nahlasi mi chybu OE. Dle navodu jsem si nasel, ze se jedna o ucpany filtr nebo ucpanou/zalomenou hadici. Oboje jsem zkontroloval nicmene nikde problem nebyl a druhy den, kdyz jsem dal zkusebne prat, tak uz to normlane fungovalo dva tydny. Ted se opakovala ta sama situace, pracka mi opet ohlasila chybu 0E a hadince ani filtr ucpane nejsou. Pracka uz samozrejme neni v zaruce. Muzete mi prosim poradit v cem by mohl byt problem a popripade jak ho resit.
Dobrý den, také mám stejný problém s pračkou LG, chybová hláška OE i když jsem filtr a hadici vyčistil..pračka je také po záruce..tak se chci zeptat, jak váš problém byl vyřešen, nebo jestli někdo nemá nápad co stím.Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.