Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřichází vyúčtování za O2 internet

Od: petr685 odpovědí: 6 změna:

Ahoj, ne, že bych si stěžoval, ale asi před měsícem a půl jsem se poprvé připojil na O2 internet a od té doby asi ještě 5x a stále mi nepřišlo vyúčtování... Mám klasický tarif jen na SMS a volání, paušál nemám (dobíjím kredit). Mám čekat nějaké celkové vyúčtování nebo to je snad zdarma?*smich*. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když máš kredit, tak ti žádné vyúčtování chodit nebude. Zkontroluj si stav kreditu, při každém připojení ti musí trochu ubýt

petr685
hodnocení

No, ale vždycky mi přišla smska s informací, že mi bylo odečteno tolik a tolik... Stejně jako u smsek.

aha, možná něco na systému upozorňování změnili a už to nechodí. Kéž by to šlo nastavit i u Vodafonu (po každém připojení na net platím za přenesená data - za SMSku přes bránu asi 18 halířů) a pokaždé mi přijde že zbývá tolik a tolik - otravné).

Stav kreditu by měl jít zjistit přes *104*#

petr685
hodnocení

Nevim, je to možný. Jinak fakt nevím, čím to může být... Radši to teď budu kontrolovat.

blackbull*
hodnocení

0x

Hlavně jim nevolej jinak se tím začnou zabívat... pokud ti nestrhávají kredit, ber to od nich jako bonus *smich*

jarahosek*
hodnocení

0x

Pokud jste měl novou sim a jen určenou pro internet, tak tam byla a možná ještě je akce internet na 5 týdnů zdarma. Každopádně jak zde bylo uvedeno, faktury chodit nebudou, jen se odečte něco z kreditu. Pokud nemáte nastaven internet v mobilu, tak se odečítá za "protočené" kB a to je pak raketa. Pokud nemáte, obstarejte si, jinak prointernetujete majlant. Ta služba je u O2 za 150,- měsíc, které se vám také strhnou z kreditu každý měsíc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]