Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ne, že bych si stěžoval, ale asi před měsícem a půl jsem se poprvé připojil na O2 internet a od té doby asi ještě 5x a stále mi nepřišlo vyúčtování... Mám klasický tarif jen na SMS a volání, paušál nemám (dobíjím kredit). Mám čekat nějaké celkové vyúčtování nebo to je snad zdarma?
. Díky
Když máš kredit, tak ti žádné vyúčtování chodit nebude. Zkontroluj si stav kreditu, při každém připojení ti musí trochu ubýt
No, ale vždycky mi přišla smska s informací, že mi bylo odečteno tolik a tolik... Stejně jako u smsek.
Pokud jste měl novou sim a jen určenou pro internet, tak tam byla a možná ještě je akce internet na 5 týdnů zdarma. Každopádně jak zde bylo uvedeno, faktury chodit nebudou, jen se odečte něco z kreditu. Pokud nemáte nastaven internet v mobilu, tak se odečítá za "protočené" kB a to je pak raketa. Pokud nemáte, obstarejte si, jinak prointernetujete majlant. Ta služba je u O2 za 150,- měsíc, které se vám také strhnou z kreditu každý měsíc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.