Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ne, že bych si stěžoval, ale asi před měsícem a půl jsem se poprvé připojil na O2 internet a od té doby asi ještě 5x a stále mi nepřišlo vyúčtování... Mám klasický tarif jen na SMS a volání, paušál nemám (dobíjím kredit). Mám čekat nějaké celkové vyúčtování nebo to je snad zdarma?. Díky
Když máš kredit, tak ti žádné vyúčtování chodit nebude. Zkontroluj si stav kreditu, při každém připojení ti musí trochu ubýt
No, ale vždycky mi přišla smska s informací, že mi bylo odečteno tolik a tolik... Stejně jako u smsek.
Pokud jste měl novou sim a jen určenou pro internet, tak tam byla a možná ještě je akce internet na 5 týdnů zdarma. Každopádně jak zde bylo uvedeno, faktury chodit nebudou, jen se odečte něco z kreditu. Pokud nemáte nastaven internet v mobilu, tak se odečítá za "protočené" kB a to je pak raketa. Pokud nemáte, obstarejte si, jinak prointernetujete majlant. Ta služba je u O2 za 150,- měsíc, které se vám také strhnou z kreditu každý měsíc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.