Nejste přihlášen/a.
mám doma LCD monitor (má konektory VGA a D-SUB) a já bych si chtel do pokoje poridit televizní příjem neboli pořídím si nějakej bazarovej nebo levnej settopbox a zajímalo by mě jestli z něj pak dostanu ten signál do toho monitoru a zvuk do repráků de to?
STB není určen k příjmu kompletního signálu,ale k převodu DVB-T signálu na analogový.LCD monitor asi bez tuneru nezpracuje tento signál na RGB .
JABRAKA
VGA a D-SUB je jedno a to samé, ze scartu settoboxu lze vytáhnout RGB signál. VGA signál obsahuje sice RGB, ale oproti RGB ze SCARTU settoboxu má zvlášt H a V synchro signály.
doplněno 02.10.11 22:23:Ale obyč video signál ti monitor, který má jen D-SUB (VGA) vstup nezpracuje...
doplněno 02.10.11 22:32:Pro monitor, který má pouze VGA vstup, je nutno se poohlédnout třeba po takovémto settoboxu:
ja sem projizdel internet a zjistil jsem pak jednu vec mam v pc takovou zajimavou kartu na ktery sou 4 cinche a 1 s-video. a zrejme to bude na tahani videa do pc pres ten by to tahat slo ne
Pokud máš dobrý signál, tak je jedno co si vybereš. Pokud je to ze signálem horší, tak je lepší si vybrat něco od fy Aver - mají hdodně citlivé tunery.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.