Nejste přihlášen/a.
Milí přátelé, koupil jsem si mobilní telefon Samsung Galaxy S I9000. Má operační systém po upgrade Android 2.3.3. Vzhledem k tomu, že již téměř od samého začátku používám Railroíad Train simulátor (virtuální železnice) a vlastním takřka všechny verze které americká firma AURAN vydala, rád bych měl tento simulátor i v mém telefonu. Jmenovaná firma již uvolnila verze pro iPad, Android a Mac. Viz odkaz: trainzportal.com/... Distribuci programu provádí firma: Paul Olsen, Studio Head, N3V Games. A také Android Market, odkaz: market.android.com/... Když však jej chci zakoupit, ukáže se mi zpráva (viz obrázek)
Nevím si stím rady, poradíte mi někdo prosím? Děkuji moc předem, Bude mi sedmdesát a tak si nevím se vším rady, I když mnohé na PC zvládám, tady nevím. havir.milan@seznam.cz, tel.: 732823687, Skype: milanh6545
problém je zcela zjevný, dosud jste se pod svým gmail účtem nepřihlásil ve svém mobilním telefonu což je nezbytné k tomu aby posléze fungovala webová instalace o kterou se pokoušíte ...
takže najděte si android market ve svém telefonu, k internetu můžete telefon připojit třeba přes wifi v kavárně, a přihlašte se ... přímo v telefonu pak budete moci stáhnout a nainstalovat první aplikaci, poté už to bude fungovat i přes webový market
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.