Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, obracím se na účastníky tohoto fóra s přáním, jak mám správně nastavit mobilní telefon Nokia C5-03, abych při navigaci nebyl připojen na internet.V telefonu mám prostřednictvím programu OVI maps nainstalovanou mapu ČR, ale při každém připojení na navigaci je telefon připojen na internet. Bude-li mít někdo z vás snahu mi poradit, prosím buďte tak hodní a poraďte mi bod za bodem, jak telefonní přístroj nastavit, neboť jsem starý dědek a absolutní telefonní a PC laik - potřebuji poradu "polopatě".
Všem předem děkuji
Takže postup: dole vpravo zelený kompas (navigace), po načtení úvodní nabídky je vlevo dole ikona maticového klíče - zmáčknout, z další nabídky, která obsahuje Internet -Navigace - trasa - mapa - synchronizace zvolit Internet a hned v první nabídec Připojení musí být v okénku nápis "offline".
doplněno 02.10.11 13:24:Předpokládám, že všechny potřebné mapy jsou v mobilu staženy
doplněno 02.10.11 13:53:něco víc je třeba tady www.cesketelefony/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.