Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utržený buben pračky?

Od: matejparal odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, před nedávnem nám přestala prát pračka. Ač jsem technický antitalent, donutila mě manželka, abych se pokusil nahlédnout pod povrch pračky a diagnostikovat problém :) Po odšroubování zadní stěny se mi naskytl hrůzostrašný pohled, viz obrázek.

Je mi jasné, že buben je již na onom světě a že oprava odborníkem by se vzhledem k věku pračky (7 let) asi vůbec nevyplatila, nebo se pletu? Děkuji předem za reakce.

Utržený buben pračky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

2x

Nova pracka je jasna volba cpat prachy do stare nema smysl opravite buben a za pul roku se zas neco vymele i kdyz za novou date vic nez za opravu ktera by stala za to vyplati se nova pracka vic...

buss
hodnocení

0x

Pěkné, pokud je to prorezavělá vana, jak jste mohli prát? Vanu jsem si měnil sám dávno tomu u Tatramatky plněné shora, i topná tělesa. Pak jsem ji když klekla rozebral. Někdy i opraváři sami opravu odmítnou ať se jedná o cokoli..

222hel*
hodnocení

0x
Jsem překvapen obrázkem pračky po 7 letech. *ee*Na chalupě mám automatickou pračku, kterou jsme doma používali 6 let a ještě slouží třetím rokem na chalupě bez problémů. Nepoužíváme žádné změkčovadla na vodu. To byl nějaký šunt již od výroby.
buss

Joo, já ji měnil, canu, že tam nebyl v tom místě smalt.

josef2
hodnocení

0x
Pokud se utrhl buben po 7 letech praní, nebude to kvalitní pračka, zabránit tomu nějak nelze, snad jedině pračku nepřeplňovat a nehnat na nejvyšší otáčky při odstředění.

2kedar*
hodnocení

0x

Hezký šrot...

Není to "náhodou" Whirlpoolka..?

To je zralé do sběrného dvora. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]