Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafická témata na telefon nokia 6070

Od: morpheus141* odpovědí: 6 změna:
Prosím neznáte náhodou nějaký site kde bych mohl stáhnout témata (*.nth) na NOKIA 6070. Dcera furt žgráňá a mě se nepodařilo nic najít. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Zkus to tady.

w9d*
hodnocení

0x
dobry den. chtela sem se zeptat, jestli jste uy nasla nejaka ta temata na NOKII 6070. mam ji take, a temata na ni nikde nemuzu naji. dekuji predem za odpoved.
morpheus141*
Zatím nee ale usilovně hledám. Dcera s tím neustále otravuje, takže poslední dobou na netu nedělám nic jiného než že hledám. Jak něco objevím tak písnu
morpheus141*
www31.ownskin.com/... tak jsem konečně něco našel, snad si vybereš, pokud něco najdeš jinde, dej mi pls vědět. Díky

w9d*
hodnocení

0x
sem si objednala pres wap tema (motiv) na nokii 6070, spolklo to prasule a nikde nic, tak volam operatorovi a on mi rekne, ze nokia 6070 nepodporuje temata...
morpheus141*
Nestahuj to přes wap, ale rovnou do PC. Do telefonu to nahraješ přes kabel nebo infrák. Pokud nemáš kabel, tak to hoď na CD nebo flash, a zanes to k někomu kdo kabel má, on si to do telefonu uloží jako"ostatní soubory"a pak ti to přes infrák pošle. Stoprocentně to funguje, je to vyzkoušený Operátor je debil,*bzum* protože máme doma tuto nokii a témata podporuje. To samé mě operátor řekl o nokii 6101 a taky kecal. Normálně to tam jde. Pokud budeš mít další dotazy, nebo budeš potřebovat poradit s telefonem, kontaktuj mne spíš mailem, nebo ni ICQ:230 596 654

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]