dobry den. chtela sem se zeptat, jestli jste uy nasla nejaka ta temata na NOKII 6070. mam ji take, a temata na ni nikde nemuzu naji. dekuji predem za odpoved.
morpheus141*
Zatím nee ale usilovně hledám. Dcera s tím neustále otravuje, takže poslední dobou na netu nedělám nic jiného než že hledám. Jak něco objevím tak písnu
morpheus141*
www31.ownskin.com/... tak jsem konečně něco našel, snad si vybereš, pokud něco najdeš jinde, dej mi pls vědět. Díky
sem si objednala pres wap tema (motiv) na nokii 6070, spolklo to prasule a nikde nic, tak volam operatorovi a on mi rekne, ze nokia 6070 nepodporuje temata...
morpheus141*
Nestahuj to přes wap, ale rovnou do PC. Do telefonu to nahraješ přes kabel nebo infrák. Pokud nemáš kabel, tak to hoď na CD nebo flash, a zanes to k někomu kdo kabel má, on si to do telefonu uloží jako"ostatní soubory"a pak ti to přes infrák pošle. Stoprocentně to funguje, je to vyzkoušený Operátor je debil, protože máme doma tuto nokii a témata podporuje. To samé mě operátor řekl o nokii 6101 a taky kecal. Normálně to tam jde. Pokud budeš mít další dotazy, nebo budeš potřebovat poradit s telefonem, kontaktuj mne spíš mailem, nebo ni ICQ:230 596 654
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.