Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 5230 - oprava displeje

Od: ady123* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem, chtěl bych se zeptat kolik m bude stát oprava dotykového displeje, stala se mi taková příhoda hrál sem si s mobilem a najednou sem si všimnul že jsem nahoře utrhnul takový širší drátek a od té doby mi nejde dotykový displej. Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Když ten mobil prohlédneš,tak těch drátků je tam daleko víc.Takže je otrhej všechny,ulam co jde a mobil zahoď,stejně nefunguje.

výtka
Upozornění od sys maverick 29. 09. 2011 16:34:05
Nedávno ses rozčiloval proč se mi nelíbí jedna tvoje debata, sám víš co to bylo a teď tu pro změnu remcáš a pro jistotu hned v první odpovědi? To už provokuješ naschvál? Srovnej se, dyď radit umíš...
ady123*
hodnocení

Áha, děkuji za odpověď, ale myslím si že to není odpověď na mojí otázku, ale tak nevadí máš svůj názor :))

Pokud je vadný dotykový displej,oprava se bude blížit cca 1300 Kč.

Urvaný drátek by mohl být levnější.

Zajdi se zeptat do nejbližšího servisu.

ady123*
hodnocení

Jenom urvanej drátek kterej propojuje dotyk. displej se zbytkem mobilu, levnější? Cca kolik? Jinak děkuji za odpověď :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]