Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokie - nezobrazuje se kdo volá

Od: 222hel* odpovědí: 10 změna:

Mám telefon Nokie 5230, ukládal jsem si znova čísla a nyní, když někdo volá se mi nezobrazí, kdo volá i když ho mám v seznamu. Poradí někdo co jsem udělal špatně? Asi něco při ukládání čísel, ale nevím co. Co s tím? Děkuji Hel.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tímto se Nokie vyloženě vyznačují *smich*. Nejspíš máte kontakty v telefonu 2x (třeba jsou i na SIM kartě). Nokie pokud zjistí, že číslo volajícího je v telefonu víckrát, tak ne aby zobrazila první kontak na který v seznamu s tímto číslem narazí, jako to v tomto případě dělají jiné mobily, tak radši neukáže NIC. Ach ty sowtwareový inženýři od nokie. *haha*.

doplněno 28.09.11 18:35:

Jéééé, jaké přeinstlovat? Udělejte co říkám já, zkontrolujte si zda nemáte kontakty víckrát, třeba v telefonu a na SIM kartě...

222hel*
hodnocení

Jak poznám, kde je číslo uložené? Jak se číslo dostane na SIM kartu? Když čísla vymažu, jak mám znova čísla uložit, abych to měl dobře? Děkuji

v nastavení telefoního seznamu telefonu lze zvolit SIM, nebo paměť telefonu a nebo obojí. Jinak by měla být při otevřní seznamu nějaká ikonka, která signalizuje kde je číslo uložené.

222hel*
hodnocení

Máte pravdu, čísla v telefonu jsou různě uložena. Některé jsou na SK a některé v telefonu. Před číslem je SK,nebo telefon. Pokusím se všechny předělat do telefonu, dá to pěknou makačku. Uvidím, zda to pomůže.

naihonn*

To se musela Nokia pěkně zkazit. *smich* Zlatá moje 6230i. *kafe*

krkovicka*
Dělala to i moje,než jsem jí zprovoznila než jsem vymazala 2x kontakty a nechala je pouze na simce.Hel-dejte je na SIMKARTU,mám XpresMusis(číslo už nevím)

Zkazit? Takhle debilně se chovají Nokie od nepaměti, stačí si omylem uložit kontakt, který tam už je a už se přestane zobrazovat, když dotyčný zavolá.

naihonn*

Buď se mi tahle situace nikdy nestala, nebo to ta moje nedělá. Kdo ví. Ale tak ta moje byla ve své době i jinak mezi ostatními Nokiemi pro mé účely velmi výjimečná.

honzek*
hodnocení

0x

Zkusil jsi vypnout telefon a zapnout? Hmm to je divne.. Pokud ma symbian tak muzes nabouchat servisni kod a telefon preinstalovat

222hel*
hodnocení

Přeinstalovat, to je pro mne španělská vesnice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]