Nejste přihlášen/a.
Mám telefon Nokie 5230, ukládal jsem si znova čísla a nyní, když někdo volá se mi nezobrazí, kdo volá i když ho mám v seznamu. Poradí někdo co jsem udělal špatně? Asi něco při ukládání čísel, ale nevím co. Co s tím? Děkuji Hel.
Tímto se Nokie vyloženě vyznačují . Nejspíš máte kontakty v telefonu 2x (třeba jsou i na SIM kartě). Nokie pokud zjistí, že číslo volajícího je v telefonu víckrát, tak ne aby zobrazila první kontak na který v seznamu s tímto číslem narazí, jako to v tomto případě dělají jiné mobily, tak radši neukáže NIC. Ach ty sowtwareový inženýři od nokie.
.
Jéééé, jaké přeinstlovat? Udělejte co říkám já, zkontrolujte si zda nemáte kontakty víckrát, třeba v telefonu a na SIM kartě...
Jak poznám, kde je číslo uložené? Jak se číslo dostane na SIM kartu? Když čísla vymažu, jak mám znova čísla uložit, abych to měl dobře? Děkuji
v nastavení telefoního seznamu telefonu lze zvolit SIM, nebo paměť telefonu a nebo obojí. Jinak by měla být při otevřní seznamu nějaká ikonka, která signalizuje kde je číslo uložené.
Máte pravdu, čísla v telefonu jsou různě uložena. Některé jsou na SK a některé v telefonu. Před číslem je SK,nebo telefon. Pokusím se všechny předělat do telefonu, dá to pěknou makačku. Uvidím, zda to pomůže.
Zkazit? Takhle debilně se chovají Nokie od nepaměti, stačí si omylem uložit kontakt, který tam už je a už se přestane zobrazovat, když dotyčný zavolá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.