Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překročený limit Java

Od: clisthert* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den... chtěl bych se zeptat. Moje přítelkyně má mobilní telefon samsung champ C3300 a když ji pošlu nějakou aplikaci tím myslím teď hru... tak ji normálně přijde instalačka tu spustí, ale nenainstaluje protože to napíše byl překročeny max limit velikosti souboru java. Tole to píše pořád... jednou jsem to zkusil nahodou u jiné hry a ta se nainstalovala a ta ji jede... to samé u aplikace na jizdní řády... tak by mě zajmalo v čem je problém u toho mobilního telefonu. Jestli se někdo vyzná prosím poraďte. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já bych to asi viděl na nedostatek volného místa v paměti telefonu. A také je možné, že hra, kterou jste posílal není vhodná pro její telefon /například rozlišení hry/aplikace je příliš vysoké, atd./.

clisthert*
hodnocení

Tak paměti to nebude... tu má...takže možná těmí dalšími důvodu hnedka na to kouknu... kdo dále by veděl piště :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]