Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s lednikou. Dneska se mi vlastni hloupostí podařilo udělat díru do jakési nádržky v ledničce a uniklo mi chladící médium. Chtěla jsem se zeptat: dá se to opravit nebo je nutné koupit novou ledničku? Díky za jakoukoli odpověď,
Romana
Ano, dá se to opravit. Musíte si na to zavolat servis a oni mohou děravý díl vyměnit a chladničku znovu naplnit. Ale jestli ta nádržka byla kompresor, bude to stát skoro stejně jako nová lednička.
Děkuji moc za odpověď. Bohužel, nejspíš to byl kompresor, takže asi zvážím nákup nové. Na druhou stranu, vypadá to, že odešel jenom mrazák a lednice se mi zdá, že chladí dál.
Když se namrazí na výparníku led a nemám nic jiného na práci,než vzít špičatý nůž a led odrýpat.Pak se propíchne výparník a je vymalováno.
Ale k věci./Pokud je to lednice nová už s chladicím mediem nového typu(propan),tak to servis snadno opraví.Pokud je to lednice 10 let stará,tak jen koupit novou.V ní byly jako chladicí medium používány freony a to nikdo neopraví.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.