Nejste přihlášen/a.
Jsem stále na cestách a proto jsem si pořídil satelit, který mám zapojen přes sat. přijímač na notebook.Signál a ladění jsem již vyřešil, ale mám ještě jeden problém:
Zvuk mi jde o nějakou tu desetinku sekundy později než obraz. Dá se to nějak zesynchronizovat?
Díky za radu.
I při zpracovaní digitálních filmů v PC se nám rozjíždí někdy synchronizace zvuk - obraz. Řešit u poskytovatele signálu to lze, kdyby jim na tom záleželo. Ještě ještě je možné, že to posunutí vzníká v PC. Já mám TV kartu v PC a pokud se mi posune zvuk - obraz, tak přepnu na jinou stanici a zase se vratím, pak je to OK.
bena: Tak běžné to rozhodně není. Včera večer a dnes jsem prošel mnoho a mnoho satelitních stanic a na žádné nebyl na pohled i poslech patrný posun zvuku proti obrazu. Pokud tam byl ( arabové apod.) tak naprosto zanedbatelný a běžně nepostřehnutelný. Jak píše jura, může to být ve Vašem zařízení .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.