Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych si koupit k televizi 2 reprobedničky, nevím, na jakých stránkách, jestli se tomu neříká nějak jinak. Když zadám reprobedny, tak jsou to reprobedny za několik tisíc a já chci jiné, prostě dvě k televizi pro lepší hlas. Chtěla bych si pro ně dojet (Vyškov, Blansko), ale nevím do jakého obchodu a taky bych chtěla vědět přibližnou cenu a jestli jsou stejné pro všechny TV? Děkuji.
Prodejna v Brna,
tyto hraji bezvadne, lidmi hodne chvalene: alfacomp.cz/...
nebo alfacomp.cz/... - take hraji moc pekne
Repro jsou to aktivní,mají tedy vestavěný zesilovač.Myslím,že jsou zbytečné.50 W RMS dovede vyděsit sousedy.Cena je vynikající.
JABRAKA
Ano, ty Genius teď taky nově mám a nádhera. Jasně, na plnou hlasitost je určitě nikdy nepoužijete, ale to je jedno. Ovšem za tu cenu si jejich kvality užívám s radostí.
Myslíte Genius, který by se mně hodil k té televizi Samsung? Napište mně, prosím, nějaké podrobnější údaje a také stránky, kde bych si to prohlédla. Děkuji.
aktivní repro ( třeba od PC), zapojit dle audio výstupu z TV (cinch,jack).pokud je to trochu slušná TV, tak nepočítej s lepší kvalitou zvuku
Mám TV Samsung mám novou od Vánoc a teď mám nainstalovaný satelit, tak by to mělo jít, díky.![]()
já mám od Vánoc věcí
. pokud pojedeš jen přes satelit, tak tam bude výstup 2xcinch. na to napojíš cokoliv,co má aktivní zesilovač. jak jsem psal, třeba i repro pro PC s redukcí cinch/jack 3,5 mm. nebo hifi mini systém. pokud pojedeš přes satelit i settopbox,tak musíš pořídit zesilovač, který má audio vstup dvakrát. např. av stereo zesilovač. já to honím všechno včřetně DVD přes AV receiver Onkyo 7.1 ( cena 15tis.) + repro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.