Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač ETA - samonavíjení - nová šňůra

Od: bobes1* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, u vysavače ETA ASTRO mi odešla napájecí šňůra. Podařilo se mi jej rozebrat a zjistl jsem, že těsně u středu navíjecího bubnu je zlomená. Rád bych to opravil, ale nevím jak tento buben rozebrat a dostat se k vlastnímu uchycení šňůry.

Hrubému násílí jsem zatím odolal.

Děkuji za vaše rady

Bobeš

doplněno 25.09.11 13:19:

a ještě jedna fotka

Vysavač ETA - samonavíjení - nová šňůra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobes1*
25.09.11 13:22
hodnocení

.

Vysavač ETA - samonavíjení - nová šňůra #2

hodnocení

0x

Víte, problém je v tom, že Eta Astro je vysavač, který se nevyrábí v Hlinsku, ale hodně, opravdu hoooooodně dál na východ. Takže pochybuju, že to někdo v Eta bude vědět, nicméně zkusím se pozeptat. Ale co mám zkušenost, tak číňani se rozebiratelností a opravitelností svých výrobků příliš nepářou. Každopádně ten buben navijáku je z několika výlisků, tak bych zkoumal spoje, pokud to nezalepili, tak bych očekával, že to půjde rozhodit třeba přes ty západky v tom středním kroužku. Ale to je jen odhad. Zítra se zkusím pozeptat

mkat*
hodnocení

0x

Malo by sa to dať rozobrať.pravde podobne tie tri biele západky treba odpružiť a mohlo by to biele koliesko vypadnuť.Optrne skušaj ,musi sa ti ukazať kde a čo to drži po kope.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]