Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, u vysavače ETA ASTRO mi odešla napájecí šňůra. Podařilo se mi jej rozebrat a zjistl jsem, že těsně u středu navíjecího bubnu je zlomená. Rád bych to opravil, ale nevím jak tento buben rozebrat a dostat se k vlastnímu uchycení šňůry.
Hrubému násílí jsem zatím odolal.
Děkuji za vaše rady
Bobeš
doplněno 25.09.11 13:19:a ještě jedna fotka
Víte, problém je v tom, že Eta Astro je vysavač, který se nevyrábí v Hlinsku, ale hodně, opravdu hoooooodně dál na východ. Takže pochybuju, že to někdo v Eta bude vědět, nicméně zkusím se pozeptat. Ale co mám zkušenost, tak číňani se rozebiratelností a opravitelností svých výrobků příliš nepářou. Každopádně ten buben navijáku je z několika výlisků, tak bych zkoumal spoje, pokud to nezalepili, tak bych očekával, že to půjde rozhodit třeba přes ty západky v tom středním kroužku. Ale to je jen odhad. Zítra se zkusím pozeptat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.