Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit do TV přijímače zracené programy

Od: dedanovotny* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,vypnul jsem na několik dní proud do TV (Philips LCD) a po následném zapnuti se již neobjevily programy komerčních stanic, nepomohlo ani nové ladění,jdou jen 4 stanice ČT. Předem dík za radu co s tím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gredy*
hodnocení

3x

K tomu, aby ti mohl někdo dobře odpovědět, jsi napsal moc málo informací. Máš anténu vlastní nebo kabel nebo staelit? Jestli je anténa vlastní, přijímáš to na anténu aktivní nebo pasivní? A vůbec, přijímáš analog nebo digi? A tak podobně. Ale domnívám se, že jsi asi problém už vyřešil. Pokud ne, tak napiš více podrobností.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Podívat se, jestli je vybraný správný anténní vstup.

dedanovotny*
hodnocení

Omlouvám se, že jsem nereagoval dříve, byl jsem pár dnů v nemocnici. Asi je trochu paradoxní, že při povídání si s kolegou spolumarodícím přišla řeč i na můj problém se zmizením některých stanic a on na základě osobní zkušenosti poradil vyhodit z antenní zásuvky rozbočovač? či odbočovač? nebo jak tomuto téčku vy odborníci říkáte - a pak už dnes stačilo nové naladění - a mám tam opět programy všechny.

Děkuji za laskavé reakce autorům LADINPRAHA i GREDY .

dedanovotny*
hodnocení

Omlouvám se, že jsem nereagoval dříve, byl jsem pár dnů v nemocnici. Asi je trochu paradoxní, že při povídání si s kolegou spolumarodícím přišla řeč i na můj problém se zmizením některých stanic a on na základě osobní zkušenosti poradil vyhodit z antenní zásuvky rozbočovač? či odbočovač? nebo jak tomuto téčku vy odborníci říkáte - a pak už dnes stačilo nové naladění - a mám tam opět programy všechny.*slunce*

Děkuji za laskavé reakce autorům LADINPRAHA i GREDY .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]