Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouř z pračky

Od: sublime* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám doma asi 8 let pračku Fagor FE 207, doposud prala perfektně, až dnes při praní pár kousků prádla (několik triček - dohromady ani ne 1 kg) jsem při posledním odstřeďování slyšel takové divné zvuky. Vešel jsem do koupelny a zjistil jsem, že je tam takový mlhový opar, jako by se něco pálilo. Tak jsem pračku okamžitě vypnul a po otevření dvířek se vyvalil bělavý spáleninový kouř.

Nevíte, prosím, co se mohlo stát a čím to může být? Pračka přetížená nebyla a netroufám si ji znovu zapínat.

Předem děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Bubnem jde otáčet lehce? Neprokluzuje klínový řemen?
sublime*
hodnocení

Bubnem jde otáčet lehce - tak, jako obvykle. Zkoušel jsem to.

raadek*
Budete muset kouknout na klíňák. Jak kouř páchnul? Jako spálená guma, kabely, motor? Každý komponent má při hoření svůj specifický pach. R.
sublime*
hodnocení

Právě mě překvapilo, že ten kouř páchne jako spálená guma. Myslíte, že to bude ten klíňák? Jinak děkuji za ochotu. :) Michal

lui*
hodnocení

0x

Prádlo to přežilo bez úhony?

sublime*
hodnocení

:) Ano, prádlo bylo sice trošku načichlé, ale je nositelné. :)

georgio

Dnes se mi stalo to samé u Candy 800T, vůbec nevím co s tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]