Nejste přihlášen/a.
Zdravim, koupil jsem si telefon od nokie (obycejny tlacitkovy - bez symbianu), na kterem je predinstlaovana aplikace nokia mapy 2.0.
Ackoliv nokia ma pro chytre telefony ovi mapy zdarma, tak pro tento telefon mapy zdarma nema.
Mapa po me vyzaduje aktivaci a nejakou platbu primo pres telefon. Nikde se nemuzu docist, kolik tato aktivacni platba je.
Mate s timto prosim zkusenosti? Jde o tuto aplikaci:
Tahle stará aplikace Nokia Maps pamatuje Šemíka jako hříbě.
Pokud máte v telefonu aplikaci OVI Store,zřiďte si účet a můžete si stahovat různé aplikace pro Váš telefon,mimo jiné i aplikaci Nokia Maps 3.0.8 (tuším).Zkrátka tu nejnovější.
Případně navštivte stránky www.mynokia.cz (pak kliknout na "Forum") a tam už se dočtete.
Platit nemusíte ani korunu,aplikace i mapy pro Váš telefon jsou zdarma.
Pouze pozor na objem dat,mapy celé Evropy mají přes 1 GB.
Ahoj, vidim, ze uz konecne nekdo odpovedel. Mezitim jsem nasel tady tento cenik.
Nokia maps nepatri pod skupinu ovi a opravdu bude nejspise placena. (nokia maps neni pro symbian, ale pro obyc tlacitkovy nokie bez tohoto OS)
Tady zasilam cenik
Pochopil jsem to tak, ze nokia maps, ktera neni hlavni mapovy produkt nokie je placeny, a hlavni produkt ovi mapy, kterou nokia vyviji pro dotykace, je zdarma.
Takze to chapu tak, ze tento "starsi"program map je placeny z toho duvodu, ze je to vedlejsi produkt nokie, vedle ovi map.
Ale dekuju za snahu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.