Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvánění SMS u Samsung

Od: jarahosek* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

můžete mi prosím někdo poradit kdo máte Samsung Galaxy Mini, jak změnit vyzváněcí melodii u SMS. Ale ne z těch co jsou v telefonu ale nějakou svojí. Nevím jak na to. Nebo typ na nějakou android aplikaci co by to uměla:)

Díky

Jára

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x
jarahosek*
hodnocení

Děkuju, to je hezké, i se mi tam líbí ale já spíše sháním, abych mohl vložit svoje sms vyzvánění. Tak jako si mohu dát třeba písničku na vyzvánění normální tak mi nejde změnit vyzvánění na sms takové jaké mám na paměťovce:)

cinematic*

Najet na SMS zprávy a zmáčknout levé tlačítko ->nastavení->sjet až úplně dolů a vybrat vyzváněcí tón. Pokud si chcete nastavit svoji melodii, tak si musíte vytvořit složku notifications v Moje soubory->media->audio->notificatons a do ní vložíte požadovanou melodii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]