Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Mám Samsung Galaxy Ace a nějak se mi nedaří ho rootnout ... už si nějak nevím rady tak se chci zeptat jestli tu není někdo z Prahy 6 nejlépe někde z Dejvic aby mi můj telefon pomohl Rootnout
Děkuji všem za rady ale já už vše ozkoušel jak SuperOneClick.exe tak Galaxysroot.apk i jiné další postupy...
byl bych opravdu rád kdyby se někdo našel a pomohl mi děkuji.
doplněno 22.09.11 18:01: menusí bejt zrovna z p6 ale potřebuju to rootnout a to je hlavní
Hledejte na googlo "Z4root"... ev. po xda developers. Ti by to měli mít. JInak Z4root je .apk a mě by být kompatibilní s většinou Androidů.
...
staženo
spuštěno
...
trvá to nějak dlouho - je to normální?
doplněno 22.09.11 18:28:a ještě se to zaseklo ...
doplněno 22.09.11 18:29:ne tak nezaseklo ale je to strašně pomalý ...
mno tak kdyz dam docasny root tak je to potom tak pomaly ze to nejde a kdyz to restartuju tak root je fuc a kdyz sem dal permanently root tak se to zaseklo zabrněloto vynuceně se to zastavilo a bylo to tak sem to odinstalovol a ted tio instaluju znova ...
Chce to fakt trpělivost. Příteli to taky chvíli trvalo a trošku mu u toho tekly nervy. Ale dal to! Galaxy mu na tom funguje bez problémů.
Měl Galaxy S, pak Galaxy S2, teď má Galaxy tablet a fungovalo/funguje to na všech. Na Samsung Galaxy všech typech by to mělo jít. Jestli jsi to ještě nerozchodil, napiš mi do vnitřní pošty, co to dělá/nedělá. Přítel ti na to mrkne a já ti pak zas napíšu, co dál. To víš...já to musím překládat z čj do aj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.