Nejste přihlášen/a.
e tu prosím někdo kdo trochu rozumí s věcí kolem BlueRay? Dodnes mě to nějak míjelo ale potřebuju poradit
Včera nám přesně po 26 měsících fungování odešla TV a koupili jsme si novou, jenž podporuje 3D.
Jako totální 3D magoři jsme se divili proč nám film stažený ve 3D prostě nejde...
Dnes nám v obchodě řekli, že TV co jsme si koupili podporuje filmy pouze přes BluyRay, co to tedy pro nás znamená?
Koupit přehrávač a vypalovačku BlueRay, nebo stačí stáhnout film v BlueRay a pusti ho přes USB flesh? Ale to je asik blbost ne?
Děkuju všem, fakt nevím co ještě udělat abychom si doma to 3D pustili.
Co treba koupit multimedialni prehravac s diskem a do toho si filmy stahnout a z nej prehravat. Dobry jsou treba od EVOLVE - evolve.cz/...
Blue-ray disk je nástupce DVD disku, vejde se na něj mnohem víc dat a proto se využívá na filmy s HD rozlišením. Co se týče toho 3D v TV, tak myslím, že je potřeba mít v první řadě film, který je ve 3D. No a takový bude nejspíš na nějakém Blue.ray disku.
Např.: dvd-premiery.cz/...
Film 3d prehrajete i bez posraneho 3d blueray prehravace.
Postup: musite mit TV co podporuje 3d (Samsung c7000 a vyšši řadu pismena oznacuji rok vyroby b-2009 c-2010 d-2011 ) musi tam byt vstup na usb s podporou formatu MKV.
Potom staci jen spustit film ktery je nahrany v 3d nebo prevest film do 3d v programu fabdecrypter a prepnout na TV 3d a je to...
filmy stahnete na rapidspool.info/...
ps: misto fleshUSB doporucuji externi disk... vleze se tam vic filmu.
Samsungy podporují 3D i v řadě už 6000, ale to je přeci jedno, když tazatel už nějakou TV má koupenou.
Nepochopil jsem absolutně, proč by měl být 3D přehrávač posranej?
Mám! ... posranej ,proto ze tv umi vse co ten 3d prehravac blueray... Rozdil je jen ve vyhozenych penezich. Ja osobne ho mam proto ze zena neveri HDD a chce mit videa z dovolenych ulozena na Blueray discich pekne v supliku. Jinak moje sestava Samsung TV c 8000 , blueray samsung D5500, Kamera Samsung
Samsung HMX-S16tu jsem si nechal poslat od segry z USA - oproti verzi co posilaji na CR trh ma víc funkci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.