Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung gt-s 5230

Od: matees* odpovědí: 5 změna:

Cau cau, koupil jsem si nový telefon Samsung GT-S5230 .. Předtím jsem měl nokii takovou stribrnou nevim uz ani ten typ. Chci se zeptat.. Kdyz jsem vlozil paměťovou kartu do toho noveho samsungu, proč mi nefunguje? vubec se mi ani nikde neobjevila. Je to micro SD 1GB, kterou telefon příjmá. Paměťovka zaplněna asi na 3/4 a prostě nejde..Poradte někdo co a jak mam udělati .. Díkes Matees

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju zálohovat data z paměťovky třeba do počítače, kartu strčit do telefonu a tam ji naformátovat.

Také zkontrolujte, zda-li jste ji správně zasunul.

matees*
hodnocení

mám to zálohovaný, kartu jsem strčil už všeljak ale jde jen jednim zpusobem . dokonce jsem skousel kartu formatovat, ale kdyz jsem dal: preformatovat kartu: - objevilo se- CHYBA a vratilo se to zpatky

vojtisekitrm*

tak ta karta bude asi odpálená ;)

matees*
hodnocení

:D odpalenej bude leda telefon, karta funguje! :D :D

pepyk93*
hodnocení

0x

Nemůžou být špatné kontakty (v telefonu)? Co zkusit reklamaci telefonu? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]