Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Creative inspire t5400

Od: riiick* odpovědí: 4 změna:

Zdravím vás , mám doma Creative inspire t5400 a odešel mi zesilovač nebo ta věc co se s ní přídává hlasitost! jsou tam přepálené tištěné spoje , a já se chci jen zeptat co stím jestli se to dá k tomu nějak zakoupit nebo jestli si mám někde sehnat a zapojit jinej zesilovač nebo fakt nevím , jiné repro nechci! zvykl jsem si na toto a byl to dar od příbuzného takže to chci za každou cenu opravit \! Prosím poradte

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Ty přepálené spoje se dají nahradit drátkem,ale asi to mělo příčinu,spoje se jen tak bez příčiny nepřepálí.Pokud nenajdeš důvod toho proudového selhání,přepálí se něco důležitějšího.Pak přístroj zahodíš.Nezbyde,než měřit.

JABRAKA

riiick*
hodnocení

jj , nebo mě napadlo jestli by tam nešlo třeba hodit toto gme.cz/... a udělat si novej zesilovač!

honzek*

Do novyho zesilovace nechod, mas tam 6 kanalu a pochybuji ze se ti to povede tak, ze hlasitost pujde regulovat u vsech 6ti soucastne.

Zkus napsat do Creative, zda by ti neposlali novou osazenou desku primo na tento typ. Nektere servisi jsou ochotne a poslou Vam jej.

Jinak souhlasim s predchozim prispevkem, ze ty vyhorele cesty maji duvod, takze pokud je nahradis draty, tak ti to stejne cely shori - pokud se teda jiz nestalo. Myslim ze kdyz shori draty, ze to sebou vezme i nejake elektronicke soucastky, minimalne integrace

riiick*
hodnocení

ok , tak se na to nějak mrknu a ještě potřebuju poradit na zapojení do subwoferu mám tento konektor : Mini Din 9 . Koupil jsem novej protože ten starej byl celej vytrženej a tedy nevím jak to zapojit! mám 7 kabílků modrej , černej , červenej , bílej , žlutej , šedej , zelenej a takovej tyrkysovej jeden káblík je kostra myslim , prosímvás nevíte jak to zapojit? pak by to již mohlo hrát ale fakt nwm co stim ted

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]