Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybíjení telefonu

Od: bobo® odpovědí: 5 změna:

Mám podle stupnice plně nabitý telefon,během dne se mi stane,že při volání mi zapípá,že je baterie vybitá! Dám ho na nabíječku a za pět minut mi to hlásí,že je baterie nabitá! Dvakrát si zavolám a zase píp,baterie je vybitá! Potom se mi zase třeba stane,že můžu volat jak chci a funguje to! Jsem z toho na prášky , ale nevím jaké si mám vzít!*ua*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

3x

Prodej ho na Aukru a kup si jiný.

hodnocení

3x

Baterie mají průměrnou životnost 2 roky. Vysloužilá baterie se pozná právě podle toho, že se dá rychle nabít a vzápětí se rychle vybije. Pokud je telefon starší, bude potřeba baterii vyměnit. To se ale skoro nevyplatí u laciných telefonů, kde cena nové baterie může přesáhnout zůstatkovou cenu telefonu. Pokud by se baterie sice vybíjela rychle, ale nabíjela pomalu, byla by pravděpodobně závada v telefonu.

doplněno 20.09.11 15:20:

Já bych doporučil Ariel*smich*

doplněno 20.09.11 15:24:

Rychlé vybíjení taky může způsobit slabý, nebo žádný signál. Telefon v tom případě hledá signál a vysílá na plný výkon. Například zapnutý mobil v trezoru se vybije během pár hodin, aniž byste ho používali.

mkat*
hodnocení

2x

Nepišeš aky to je telefon,ale môže byt aj vadny program skus dat novy.

hodnocení

1x

Nestálo by za to, zajít do opravny, proměřit mobil? Případně koupít novou baterii? *hej*

jaroslaw
hodnocení

0x

zkus LEXAURIN, ze začátku po půlce..;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]