Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
chtěl bych se zeptat na rychlost internetu v mobilu od T-Mobile. Nabízejí 3 verze: Standard, Klasik a Premium. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte přenosovou rychlost u tohoto internetu (hlavně u verzí Standard a Klasik). Po vyčerpání FUP prý rychlost ještě klesne, ale ani prodavačka v autorizovaném servisu mi nedokázala s jistotou odpovědět na přenosovou rychlost (ať už po vyčerpáním FUP nebo i před tím). Prosím někoho, kdo má s tímto internetem zkušenost, o radu...
Díky
Našel jsem tedy na netu, že rychlost je 3Mbit/s a po FUP 16kbit/s, ale přijde mi to nějak málo...teda hlavně těch 16 kbit...
našel jste to správně...po překročení FUP opravdu dojde ke snížení na 16 Kb/s - postačí na prohlédnutí stránek, ovšem budete chvilku čekat to je jasné.
Jinak co se týče té rychlosti 3 Mb/s pokud jste v dosahu 3G může být vyšší ovšem i nižší to je různé.
Pokud někde v pustině tak GPRS, tam máte rychlost jen několik desítekkb/s
Díky moc, takže třeba na icq či skype, popř. prohlížení videa na youtube asi tento internet (Standard) vhodný nebude, že?
Vše máš napsáno u jednotlivých tarifů, co jsem vypozoroval, dnes již ti u jakéhokoli tarifu pustí rychlost na plno (tedy omezeno pouze možnostmi sítě a signálu), po přečerpání předplaceného množství dat poklesne rychlost (liší se dle tarifu, u dražších je ta pomalá rychlost tuším dvojnásobek toho co u levnějšího základu). Jinak těch internetů nabízejí víc, stačí se jen dívat.
Ovšem prvotně si musíš udělat jasno v tom, k čemu chceš tento internet využívat, v tom ti ani prodavačka neporadí. Na co si svá předplacená data vyplácáš, a jak rychle, je na tobě, každopádně video žere snad nejvíc, (orientačně jeden klip v nízkém rozlišení cca 10mega - toto ber jen orientačně, písnička MP3 bez obrazu 4mega). Oproti tomu po vyčerpání limitu dat ti na ICQ komunikaci bude stačit i ten šnek co ti pustí, stejně tak je to dobré pro odesílání SMS například přes Oskarek, ořezaný web se s tím taky v pohodě dá, ale běžné stránky s obrázkama, tam už si počkáš.
Podrtženo sečteno, pro mobil se s telefonním internetem dá žít, pro pevný počítač či notebook už to omezení může být dost flustrujíccí (to ani nehovořím o odezvě, tak že RPG online hry si s tímto připojením kvalitně nezahraješ)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.