Nejste přihlášen/a.
Pozná někdo podle videa zda už nemá moje pračka doslouženo? Třeba jestli nejsou vydřená ložiska...Měl by někdo tip na případnou novou úzkou a spolehlivou pračku? Něco jako Siemens WS10X462BY
doplněno 20.09.11 19:48:Doplním ještě, že tyto zvuky připomínající startování auta a dření snad gum.těsnění, se ozývají od srpna 2009, kdy jsem si nechal měnit el. do mědi a hodně se prášilo od drážkovačky. I když byla pračka zakrytá, přesto mám obavy jestli se nemohl prach dostat do ložisek.
doplněno 25.09.11 16:54:Přidal jsem k stávajícímu videu sekvenci s otáčením bubnu po doprání a při odkrytování. stream.cz/...
doplněno 01.10.11 23:16:Na radu mr.ryby ( tímto mu děkuji ) jsem namazal boky klíňáku suchým mýdlem a pazvuky přestaly. Přesto jí nechám zkontrolovat. A tady je srovnání. stream.cz/...
Ložiska.. teroerticky levné oproti nové pračcce a vydrží teoreticky po opeavě tolik co nová pračka do nerentabilní poruchy..
Dle zvuku ale soudím že tak již pere déle.. jako většina "čecháčků" dokud jede i se řvem to budu užívat a zapláču až pak...
doplněno 19.09.11 21:44:Bylo mi dobře i před.. :P
Jen sem uvedl denodenní realitu.. :P
Ale já vím pravda bolí a pokud ne, tak omluva..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.