Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Romo Zerowatt 633-divné zvuky

Od: johanx® odpovědí: 5 změna:

Pozná někdo podle videa zda už nemá moje pračka doslouženo? Třeba jestli nejsou vydřená ložiska...Měl by někdo tip na případnou novou úzkou a spolehlivou pračku? Něco jako Siemens WS10X462BY

stream.cz/...

doplněno 20.09.11 19:48:

Doplním ještě, že tyto zvuky připomínající startování auta a dření snad gum.těsnění, se ozývají od srpna 2009, kdy jsem si nechal měnit el. do mědi a hodně se prášilo od drážkovačky. I když byla pračka zakrytá, přesto mám obavy jestli se nemohl prach dostat do ložisek.

doplněno 25.09.11 16:54:

Přidal jsem k stávajícímu videu sekvenci s otáčením bubnu po doprání a při odkrytování. stream.cz/...

doplněno 01.10.11 23:16:

Na radu mr.ryby ( tímto mu děkuji ) jsem namazal boky klíňáku suchým mýdlem a pazvuky přestaly. Přesto jí nechám zkontrolovat. A tady je srovnání. stream.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Podle zvuku buben o něco drhne, nebo je v bubnu kovový předmět. Máme pračku Whirpool vrchem plněnou žena je s ní spokojená. Předtím jsme měli také Whirpool a vydržela čtrnáct let, jsme čtyřčlená rodina.

tomas95*
hodnocení

0x

my jsme to meli podobné, jako by buben o neco drel a museli jsme koupit novou, to nase ale drela trochu vic :)

hodnocení

Asi jí nechám doklepat. Jsem zvědav kolik toho ještě napere ( zatím 16,5 let). Jen nevím co budu dělat až klekne a bude plná vody :)

hodnocení

0x

Ložiska.. teroerticky levné oproti nové pračcce a vydrží teoreticky po opeavě tolik co nová pračka do nerentabilní poruchy..

Dle zvuku ale soudím že tak již pere déle.. jako většina "čecháčků" dokud jede i se řvem to budu užívat a zapláču až pak...

doplněno 19.09.11 21:44:

Bylo mi dobře i před.. :P

Jen sem uvedl denodenní realitu.. :P

Ale já vím pravda bolí a pokud ne, tak omluva.. :)

hodnocení

Ulevil sis. Už je ti líp?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]