Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ktorú pračku

Od: kukajz odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Mám takú dilemu. Rozhodujem sa kúpiť pračku a rozhodujem sa medzi dvomi druhmi: 1. AEG LAVAMAT LS70840 alebo 2. LG WD 10390 NDK. Naozaj neviem ktorú si vybrať. Ide mi hlavne o kvalitu. Nájde sa tu nejaký "znalec" pračiek, ktorý by mi poradil? Ďakujem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Když pračku, tak AEG! :)

kukajz
hodnocení

Ok dík za radu. *palec* Aj máš nejakú skúsenosť?

hodnocení

0x

Znalec praček je tady Hangar, za sebe ti mohu doporučit AEG nebo Elektrolux. Co znám lidi které je mají doma tak chodí v pohodě.

cepagis*
hodnocení

0x

Jestli dilema mezi AEG a LG, tak rozhodně AEG. AEG má s výrobou bílé techniky zkušenosti, nevýhodou bývá vyšší cena a někdy i poněkuď konzervativní až zastaralý vzhled. Naproti tomu LG vyrábí vše, co lze prodat. Pamatujete dobu před pěti lety a obrovský boom mobilních telefonů LG? A kolik jich je v nabídce tohoto výrobce dnes? Ale na druhou stranu, s pračkami LG zkušenost nemám...

kukajz

Ďakujem za rady. Tak pôjdem do tej AEG. :)

jarmilkaaa

dobrý, teraz by sme chceli kúpiť novú pračku, ale nie veľmi drahú...mohli by ste nám pomôcť, kde sa dá kúpiť zlacnené?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]