Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám prosbu, mám televizi značky grundig a pře PC jsem si na svůj externí harddisk dal film, ex. harddisk jsem připojil k televizi, film mi ukazuje že jde spustit a taky hraje ale jen v malém obdelníčku ve spouštěcím menu ex. harddisku. film jde spustit ale né na celé obrazovce. prosím pomozte jak mám nastavit abyto šllo v celé obrazovce. Zde je obrazek ja to vypadá
No mě to podobné zařízení dělá taky, co takhle něčím potvrdit, že chcete zrovna tento film sledovat? V malém okně mi hraje jakýkoliv film vybraný v seznamu, ale musím jej ještě od "OKÁĆKOVAT" aby hrál přes celou obrazovku
No ten onen film je zrovna harry potter princ dvoji krve, jetam v rohu v levo dole, skoušel jsem zmáčknout skoro všechny tlačítka na ovladači a na televizy , kouknul jsem se i do nastavení Usb ale vše je v nastavení pořádku, jediné co se mění je vedle jména filmu ten modrý čtvereček, když zmáčknu OK tak je žlutý a zase naopak ale nic se nezmění, nevíte co stím, prosím pomozte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.