Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych si prohlížet na mém SE K750i webové stránky a nechci za to platit. Nevíte jak udělat přes počítač který běží 15 hodin denně a je připojený k Wi-Fi bránu přes bluetooth, abych si na mém SE mohla prohlížet stránky zadarmo? Na mém počítači bluetooth již nainstalovaný mám. Dokážu se i připojit přes bluetooth na mobil, ale nevím jak to udělat s tím internetem. Návody jsem našla, jenže linky jsou staré a nefunkčí. Nezná někdo návod?
Díky
Já jsem tohle zkoušel několikrát, a bohužel se mi to nepodařilo. Připojení tak, že jsem tahal internet přes mobil do počítače fungovalo bez problému, ale naopak se mi to přes bluetooth nikdy nepodařilo. Rozchodil jsem to akorát kabelem, ale to bylo na novějším sony ericssonu a bohužel nevím jestli tohle k750 umí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.