Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na nový mobil

Od: blade odpovědí: 6 změna:

Ahojky..nemáte někdo zkušenost s nějakým super telefonem(mp3,fotoaparát,kamera,bluetooth) za nějakou slušnou cenu..díky...nemůžu si pořád nějak vybrat

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polis*
hodnocení

0x
a kolik by jsi do něj chtěl vrazit?myslím že sonyerickson není špatnej.podívej se někde co od té firmy nabízí a myslím že si vybereš

al bunda*
hodnocení

0x

Já teď potřeboval nový neb starý jsem rozbil a hledal jsem velký displej - špatně vidím, velká tlačítka - mám krátké prsty, sklapovačku (véčko) a ne příliš drahý´(3-4 kKč) neb až mi vypadne z kapsy při prolézání jeřábových drah a dopadne na zem, aby mě to tolik nemrzelo. Těmto požadavkům odpovídala Motorola Razr V3. Až teda na ty empétrojky. Ale ty nemusím. Pravda, tenhle mobil už není zrovna "in", ale to mě zas tak nebere. Vypadá to s ním slibně, jen si musím zase chvilku zvykat, můj Panasonic byl lepší - jen už se nedělají.

al bunda*
Koukám, že odkaz nikam nevede, zkusíme tohle.
al bunda*
Ani to nikam nevede, prostě si to najdi ve vyhledávači příslušného e-shopu. Zadej razr v3.
Hodně zdaru.
yurek*
Proč tam prostě ten obrázek nedáš?
Tip na nový mobil

hodnocení

0x
Co třeba Nokia 6230i. Menší, spolehlivý a teď už docela levný. Novinka to už ale není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]