Nejste přihlášen/a.
Marně si pokouším vzpomenout na název hry, hra sama o sobě bude bude poměrně stará, hrál jsem jí už na Comodore 64, ale před několika lety jsem ji viděl hrát někoho na mobilu v novém kabátě, hrozně rád bych si tuto hru také zahrál na telefonu, nezná někdo název této hry?
Ke hře:
Hlavním a jediným úkolem je jakoby odřezávání plochy obrázku spojem od kraje ke kraji. Zárověň zde běhají různé potvůrky a naráží do řezu, čímž ho přeruší. Poukud se podaří odříznout část obrázku a v odřízlé polovině je uzavřen bubák, tak ho to zničí. Tímto řezem se vyřízlá část odstraní a úkol je odříznout co nejvíc bez nehody. Viděl jsem tu hru na mobil, kde bylo pozadí těch obrázků, které se musely odřezat nějaké větrné mlýny.
Kdyby to někdo nechápal, mohu ještě upřesnit, ale myslím, že pokud to někdo hrál ví o co se jedná. Díky moc.
Přesně vím o co se jedná. Bohužel si myslím, že ten styl hraní se nijak nejmenuje ... a hra jako taková se může jmenovat jakkoliv. Sám jsem tuto hru hrál také jestě na 8bitech ... pak i na herních konzolích, mobilech, ale troufám si tvrdit, že se pokaždé hra jmenovala jinak. Většinou stačí hledat v kategorii "logické"či "erotické"(dost často se totiž odkrýva erotické pozadí) .. schválně jdu zkusit kolik variací (názvů) na tuto hru najdu
např : break.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.