Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zablokovat číslo na samsungu E1170

Od: janulek odpovědí: 3 změna:

Zdravím, potřebovala bych zablokovat jedno číslo na samsungu E1170 pořád otravuje, kdyz jsem volala na infolinku tak ze oni mi to zablokovat nemůžou a nebo si mam zavolat na policajty, ale že si to můžu zablokovat sama v mobilu, že tady na tom samsungu to zrovna jde, ale když jsem se zeptala aby mi řekla kde to mám zablokovat tak nevěděla..Mohl by mi prosím někdo poradit kde to mám v mobilu hledat? Děkuju moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Samsung E1170 tuto možnost nenabízí. Operátor by ale číslo zablokovat měl. Pokud se nechcete obracet na policii, změňte telefonní číslo.

janulek
hodnocení

Tak je vidět, že na infolince pracují opravdu profesionalové, když mi tvrdila, že zrovna tady to jde ale ani nevěděla jak na to...škoda, tohle by mohl umět každý telefon

hodnocení

0x

Samsung E1170 tuto možnost nabízí, stačí v posledních kontaktech si to protivné číslo najít, zvolit "volby" a v nich vybrat "přidat do seznamu odmítnutých. Pak to bude tomu volajícímu skákat rovnou do hlasové schránky. Akorát nevím, jak tuto blokaci případně zrušit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]