Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozjet nokii n95?

Od: johny30* odpovědí: 1 změna:

prosim poradte mi nekdo nejde mi zapnout mobil svti jen tmave displej a tlacitka zvednuzi a zaveseni neda se ani vypnout jeste kdyz sel problikaval displej vypnul sem ho a zkousel opet zapnout ale nedari se zkousel jsem i trojhmat dekuji za pomoc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rozmáhá se zajímavý nešvar. Vynechávat jakoukoliv interpunkci, která děla větu přehlednou.

No a protože chci být taky in, podřídím se :)

takže to vezmeme od zacatku (skoro uz jsem vlozil interpunkcni znamenko fuj preci veta musi byt co nejvic cool neprehledna) jako prvni moznost za kterou nic nedate je vyndat baterku a opetovne vlozit pripadne nechat mobil v nabijecce pri zapinani a vyzkouset dalsi zpusob je onen zminovany trojhmat akorat si pamatuji ze u starsich symbian telefonu se delal jinak takze jestli jej delate spravne myslim ze 3 + "hvezdicka"+ "zelene tlacitko"+ drzet zapinani telefonu do te doby dokud se nezobrazi vyber regionu a dost casto se zminuje nabity telefon je asi mozne ze si tlf hlida kapacitu baterie a trojhmat vam nedovoli pri vybite baterii udelat dalsi moznost je odnest telefon do servisu a rict pravdu pokud pravdou neni zrovna to ze mobil byl na dne kapsy kalhot v kterych majitel skocil napr do bazenu a dalsi metoda je flashnout si mobil pomoci programu phoenix ale to je celkem slozitejsi postup viz napr forum.mobilmania.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]