Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stropní ventilátor VS ionizator

Od: energy* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, uvažuji o koupi stropního ventilátoru a ionizátoru, zajímalo by mě jestli se tato dvě zapnutá zařízení nebudou nějak negativně vzájemně ovlivňovat? Díky za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Stropní ventilátor v kombinaci se světlem,vynikající věc.S ionizátorem to nekoliduje,ale právě na ionizátor jsou spíš negativní ohlasy o škodlivosti.

energy*
hodnocení

Ano ,chci ventilátor se světlem. Tento ionizátor chci : Ionic-Care Triton X6 , recenze se docela rozcházejí, někdo říká je že supr a někdo že je neučinný.

des*

Já mám ionizátor NeoTec.Je velice účinný,ale nedá se v místnosti vydržet,ten ozon nesnáším.Takže ho strčím do zásuvky a jdu pryč.Nechám ho působit ca 3hod.i déle.Potom vyvětrám.Prý zničí viry a podobnou havěť.No,nevím.

dzordz*
hodnocení

0x

Nevím, jak jsou na tom tyhle domácí čističky, ale vzduch z průmyslových ionizátorů rychleji vysušuje oči a pokud například nosíte čočky nebo už teď máte s vysycháním problémy, bude to s ionizátorem horší.

rv*
hodnocení

0x

Ozón zabíjí vše živé - rostliny, živočichy. Kromě toho rozkládá plasty. Pokud doma provozujete sedánky tuberáků, dá se jeho použití obhájit. Ale pokud tam jste pouze vy a další z rodiny, tak nevím, jaký kladný přínos očekáváte. Ventilátor a ionizátor se negativně ovlivní tehdy, pokud se jeden (ionizátor) připlete do pracovní oblasti druhého (vrtule ventilátoru).

rv:

nešiř tady paniku *smich*

treoz.cz/...

a kdyby z toho ionizátoru vycházelo tolik ozónu aby to v bytě rozkládalo plasty, tak by to nepřežili ani jeho obyvatelé ;)

rv*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]